Nieuws

Landelijke Thuiszorg is voortdurend in beweging met boeiende samenwerkingen,
nieuwe initiatieven en innoverende projecten.
Hier houden we jullie op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

19 cursisten starten de opleiding in Wijgmaal

De cursisten starten met bijzonder goede voornemens een opleiding polyvalent verzorgende/zorgkundige  bij Landelijke Thuiszorg

2017… een nieuw jaar, een nieuw begin!! Een gelegenheid om nieuwe, goede voornemens te maken.

19 cursisten namen dit jaar alvast wel zeer bijzondere voornemens! Ze willen graag zorgen voor, iets betekenen voor mensen,…

Hiervoor startten zij op 10 januari in Wijgmaal met een opleiding tot polyvalent verzorgende van Landelijke Thuiszorg.

Met z’n 19 vormen ze een zeer dynamische, gemotiveerde en multiculturele groep.

De groep is samengesteld uit 18 vrouwen en 1 man. De multiculturele wind waait dit jaar uit Brazilië, Nepal, Kameroen en Congo.

Onze jongste cursist is 22 onze oudste is er 53.   

 Zij gaan de uitdaging van een nieuwe opleiding aan: opnieuw studeren, in groep leren, veel oefenen, toetsen afleggen, zichzelf kritisch bekijken, vaardigheden ontwikkelen en bijstellen,  arbeidsattitudes mogelijks aanpassen, stage lopen en werken op maat van de zorgvrager,…. Toch niet weinig om in 1 jaar onder de knie te krijgen.

Een opleiding polyvalent verzorgende/zorgkundige geeft aan de cursist een officieel getuigschrift  en biedt kans op tewerkstelling zowel in de thuiszorg als in de residentiële zorg.

Als alles goed mee zit hebben zij  binnen een jaar uitzicht op werk want in de zorgsector zijn we altijd op zoek naar goede werkkrachten!

E-mail |

Related Images

  • 19 cursisten starten de opleiding in Wijgmaal