Nieuws

Landelijke Thuiszorg is voortdurend in beweging met boeiende samenwerkingen,
nieuwe initiatieven en innoverende projecten.
Hier houden we jullie op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Opening dagopvang CADO Olen

Landelijke Thuiszorg biedt nu ook in Olen kleinschalige dagopvang voor thuiswonende hulpbehoevende personen

Oudere en zorgbehoevende personen willen liefst zo lang mogelijk in hun eigen thuisomgeving blijven wonen. Dat kan met de hulp van mantelzorgers, vrijwilligers of thuiszorg. Een CADO biedt de kans aan mantelzorgers om even op adem te komen terwijl u of uw partner, vader of moeder een gezellige tijd doorbrengt met andere gasten. Landelijke Thuiszorg opent - met de steun van het lokaal bestuur – vanaf 20 december 2017 zo een CADO-huis in Olen.


Hoe ziet een dag eruit?

In CADO doen we samen met andere gasten (4 à 8) dagdagelijkse dingen: ontbijten, koffiekletsen, de afwas doen, de krant lezen, ’s middags koken, kaarten of boodschappen doen. Wij gaan uit van ieders persoonlijke behoeften en mogelijkheden en bieden activiteiten aan in groep of individueel: wandelingen, gezelschapsspelen, knutselen, bakken, daguitstappen……  Onze verzorgenden helpen ook graag bij een ontspannend bad, uw haarverzorging of een hand- en voetmassage. Zij staan garant voor een goede begeleiding.

Openingsuren en adres
Vanaf 20-12-2017 is CADO alle werkdagen open tussen 8.30 en 16.30 uur. De bezoekers kunnen een hele of halve dag gebruik maken van de opvang of enkele uurtjes in de voor- of namiddag. Adres:
Grove-Denstraat 2, 2250 Olen

Voor meer informatie, inschrijving of proefnamiddag bel gratis 0800/11205 of zie www.landelijkethuiszorg.be

  

 

E-mail |