Nieuws

Landelijke Thuiszorg is voortdurend in beweging met boeiende samenwerkingen,
nieuwe initiatieven en innoverende projecten.
Hier houden we jullie op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Op zoek naar 100 nieuwe collega's

Landelijke Thuiszorg is op zoek naar 100 nieuwe collega’s die het team van verzorgenden en poetshulpen komen versterken.

 

Landelijke Thuiszorg maakt deel uit van Ons en is een erkende dienst voor gezinszorg en aanvullende thuiszorg. Onze missie is thuiszorg bieden in “nabijheid”; aan jonge (kraam)gezinnen en zorgbehoevende personen, en dit vanuit de waarden autonomie, verbondenheid, flexibiliteit en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Meer dan 1500 collega’s schrijven elke dag mee aan ons verhaal.
We zoeken 100 nieuwe collega’s om ons team te komen versterken. Het wordt steeds moeilijker om in bepaalde regio’s het juiste personeel te vinden.
Nochtans blijkt uit onderzoek, dat werken in de zorg een dankbare job is.

Getuigenis van een verzorgende : “Als verzorgende zelfstandig werken, dagelijks contact met mensen hebben én daarbij kunnen rekenen op goede ondersteuning, dat is wat ik belangrijk vind.
Soms is het een zware job, zeker bij mensen die ernstig ziek zijn en veel zorg nodig hebben. Maar het moment waarop één van mijn patiënten me aankijkt en me bedankt omdat hij of zij dankzij mijn hulp thuis kan blijven wonen, daar doe ik het voor!

 

Landelijke Thuiszorg heeft vacatures in de kraamzorg, bij zorgbehoevende gezinnen, bejaarden en mensen met een beperking of psychische problemen, alsook in onze vele kleinschalige dagopvanginitiatieven. 

Bij Landelijke Thuiszorg kan men  voltijds- of deeltijds werken, overdag en indien gewenst ook ’s nachts, in de week of in het weekend.

Voor kandidaten die niet over het gewenste diploma beschikken, bieden we vanuit Landelijke Thuiszorg een opleiding aan in één van onze erkende centra in Leuven, Bilzen of Herentals.

 

Voor meer info en online solliciteren: www.landelijkethuiszorg.be/jobs of 016/24 39 98


100 nieuwe collega’s in 100 dagen. Ga jij mee de uitdaging aan?

 In onze zoektocht doen we ook beroep op onze eigen medewerkers. Wie is er beter geschikt dan onze eigen ambassadeurs om mee op zoek te gaan naar een fijne en bekwame collega?! De collega’s van Landelijke Thuiszorg die binnen de 100 dagen iemand aanbrengen die effectief ook aangeworven wordt, krijgen een beloning van €50 !

E-mail |