Nieuws

Landelijke Thuiszorg is voortdurend in beweging met boeiende samenwerkingen,
nieuwe initiatieven en innoverende projecten.
Hier houden we jullie op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Aan het stuur van je eigen loopbaan...

Landelijke Thuiszorg investeert in duurzaam loopbaanbeleid met focus op oudere werknemers

 Landelijke Thuiszorg gaat gedurende 1,5 jaar aan de slag met het thema duurzaam loopbaanbeleid.

Tijdens dit project werkt Landelijke Thuiszorg onder andere aan zinvolle en werkbare loopbanen voor 45+ verzorgenden en zorgkundigen, waardoor ze langer en gemotiveerd aan de slag blijven.

Op donderdag 26 april 2018 komen een 100-tal medewerkers van de provincie Antwerpen samen in Malle voor een inspirerende avond in het provinciaal vormingscentrum – Smekenstraat 61 van 19u tot 22u. Onze verzorgenden en zorgkundigen volgen een interactief theaterstuk waarin hun ervaring en beleving in de zorg op een podium wordt gebracht. Daarbij staan ze stil bij hun verhalen uit ‘het leven zoals het is, werken in de thuiszorg’

Daarnaast kunnen ze een informatieve standenmarkt bezoeken, opgebouwd rond de thema’s: gezondheid, talenten, waarden en werkorganisatie en krijgen ze een toelichting rond het huis van werkvermogen. Op deze manier toont Landelijke Thuiszorg hoe ze haar medewerkers wil ondersteunen en inspireren om aan de slag te gaan met hun eigen werkvermogen en zo zelf aan het stuur van de eigen loopbaan te gaan zitten.

Dit project komt tot stand dankzij de steun van ESF.

Landelijke Thuiszorg heeft vacatures in de kraamzorg, bij zorgbehoevende gezinnen, bejaarden en mensen met een beperking of psychische problemen, alsook in onze vele kleinschalige dagopvanginitiatieven. 

Bij Landelijke Thuiszorg kan men voltijds- of deeltijds werken, overdag en indien gewenst ook ’s nachts, in de week of in het weekend.

Voor kandidaten die niet over het gewenste diploma beschikken, bieden we vanuit Landelijke Thuiszorg een opleiding aan in één van onze erkende centra in Leuven, Bilzen of Herentals.

Voor meer info en online solliciteren: www.landelijkethuiszorg.be/jobs of 016/24 39 98

E-mail |