Nieuws

Landelijke Thuiszorg is voortdurend in beweging met boeiende samenwerkingen,
nieuwe initiatieven en innoverende projecten.
Hier houden we jullie op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Aan het stuur van je loopbaan

Landelijke Thuiszorg wil werken aan zinvolle en werkbare loopbanen voor haar medewerkers. Het ESF-project ‘duurzaam loopbaanbeleid’ met focus op oudere werknemers, helpt ons om onze eerstelijnsmedewerkers te ondersteunen zodat ze langer en gemotiveerd aan de slag kunnen blijven.

In december werden eerstelijnsmedewerkers van Hageland en Leuven uitgenodigd voor een leuke én informatieve avond voor 45+-ers. Nu, op 26 april was het de beurt aan de collega’s uit de Noorder- en Zuiderkempen.

93 collega’s kwamen naar het Provinciaal vormingscentrum in Malle, en genoten van een interactieve, verrassende theatervoorstelling door ‘Life on stage’ over hun ervaring en beleving in de zorg. De positieve verhalen werden gekoesterd, de moeilijkere momenten gaven ons meer inzicht over waar we kunnen ondersteunen.

Deelnemers konden langsgaan op een informatief marktje rond het huis van werkvermogen. Elke verdieping van dat ‘huis’ werd aangehaald in verschillende standen: gezondheid, talenten, waarden en werk.

Er werd genoten van gezonde hapjes en mocktails maar ook van de informatie die te verkrijgen was vanuit Landelijke Thuiszorg, samen met CM en LOGO Antwerpen.

Bovendien werd het In-zichtgesprek toegelicht. Met dit gesprek willen we onze eerstelijnsmedewerkers ondersteunen om aan de slag te gaan met hun eigen werkvermogen en zelf het stuur van hun loopbaan in handen te nemen.

In het najaar van 2018 gaan we langs in overige regio’s met dit initiatief!

    

E-mail |