Nieuws

Landelijke Thuiszorg is voortdurend in beweging met boeiende samenwerkingen,
nieuwe initiatieven en innoverende projecten.
Hier houden we jullie op de hoogte van de laatste nieuwtjes.

Ingaven voor december 2019

Iemand die waakt in de nacht

In Kerk&Leven verscheen een artikel over de nachtzorg. Een mooi verhaal dat niet enkel bij kerst voor extra warmte zorgt.

Lees hier het artikelLees de rest van dit artikel...
E-mail |

10 jaar nachtzorg vieren

Naar aanleiding van de langste nacht zet Landelijke Thuiszorg de nachtzorg in de schijnwerpers. Want dankzij nachtzorg kunnen veel zorgbehoevenden langer thuis wonen.
Landelijke Thuiszorg viert bovendien 10 jaar nachtzorg in Vlaams-Brabant en trakteert de nachtverzorgenden op 20 december op een verwenontbijt in Tildonk.

 


Lees de rest van dit artikel...
E-mail |

Landelijke Thuiszorg verlaagt drempels voor opleiding tot knelpuntberoep

De vraag naar enthousiaste werkkrachten in de zorgsector is heel hoog. Landelijke Thuiszorg wil mensen die nog twijfelen, over de streep trekken door de opleiding in stappen aan te bieden. Kandidaten krijgen zo een beter beeld van de job, mogen hun definitieve keuze nog even uitstellen en kunnen toch al aan de slag op de arbeidsmarkt.

Marleen Vanhees, directeur Landelijke Thuiszorg: “Mensen mogen bij ons eerst proberen en ervaren. Dat werkt beter dan te beginnen met een opleiding zonder te weten of men een richting wel aankan. Daarom bestaat onze nieuwe opleiding voortaan uit twee volwaardige onderdelen die elk tot een attest leiden.


Lees de rest van dit artikel...
E-mail |